Word een digital performer met de tips van onze online experts. Ze hebben het graag over digitale strategie, trends in online marketing en maken graag lijstjes met concrete tips.

Alle blogartikels

Is je webshop al klaar voor de feestdagen?

De eindejaarsperiode is volgens online retailers bijna altijd de meest winstgevende tijd van het jaar. Steeds meer mensen kopen hun cadeaus voor kerst en nieuwjaar via webshops. Online bedrijven zien daardoor in het laatste kwartaal niet alleen een stijging qua aantal bestellingen, maar ook het gemiddelde bestelbedrag ligt een stuk hoger. Het is dus het […]

Lees meer

Adverteren met Display voor dummies: Google Display vs. Google Doubleclick

Actieve adverteerders weten echter dat display advertising nog steeds werkt, mits ze de juiste strategie hanteren. Het meest toegankelijke instrument voor displayreclame is het Google Display Netwerk (GDN).
Daarnaast kun je bij Google terecht voor het verspreiden van banners via Doubleclick Bid Manager (DBM). In dit artikel gaan we in op de gelijkenissen en de verschillen tussen de twee platformen, zodat adverteerders een oplossing op maat kunnen kiezen.

Lees meer

FVF en iValue lanceren e-connect op ‘Dag van de makelaar’

Meer dan duizend makelaars, verzekeraars, partners en overkoepelende organisaties zakten op 22 september af naar de Nekkerhallen in Mechelen voor de ‘Dag van de makelaar’. FVF, de beroepsvereniging van Nederlandstalige verzekeringsmakelaars, stelde er e-connect voor, een online contentplatform dat door iValue werd ontwikkeld. De voorbije jaren werkten we naar aanleiding van de ‘Dag van de makelaar’ al samen aan workshops over online marketing. Dit jaar gingen we een stap verder.

Lees meer

Hoe besteed je online marketing uit zonder de controle te verliezen?

Alle neuzen in dezelfde richting Alle begin is moeilijk. Het uitbesteden van online marketing is geen evidente beslissing. Toch is het vaak de beste oplossing om snelheid en resultaat te boeken. Je hebt immers een belangrijke rol in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast heb je niet altijd voldoende experts klaarstaan die je zorgen wegnemen. Uitbesteden […]

Lees meer