Ik stel me eventjes voor, mijn naam is Assia Loutfi. Ik ben een 21-jarige digital media manager student aan de Thomas More Hogeschool. Tijdens mijn studies heb ik zeer veel bijgeleerd over online advertisment en social media en nog veel meer. Na twee jaar heb ik eindelijk de kans gekregen om al de theorie die ik tijdens mijn studie heb verkregen om te zetten in de praktijk.

Screen Shot 2015-07-01 at 16.14.50
Tijdens mijn zoektocht naar een leuke stageplaats zocht ik een bedrijf waar ik veel zou kunnen leren over online marketing en waar een leuke sfeer heerst. iValue voldoet ruimschoots aan beide voorwaarden.

Ik kan echt niet anders dan positief zijn over mijn stage. Ik heb tijdens mijn drie maanden stage enorm veel bijgeleerd. Zelfs meer dan ik zelf had verwacht.

Tijdens mijn eerste contact met het bedrijf was ik snel overtuigd dat ik hier mijn stage zou willen doen. iValue beschikte over de expertise waarover ik wou leren.

Mijn stage startte in maart. Ik werd zeer goed onthaald. Ik merkte al snel dat iedereen wou dat ik zoveel mogelijk leerde maar ook deed. Een uitgebreid takenpakket had ik zeker. Ik kreeg onmiddellijk veel te doen, dat was het fijne daaraan.

Naast het uitgebreide takenpakket was de goede begeleiding zeker een pluspunt. Iedereen die bij iValue werkt heeft zo zijn eigen specialiteit en doet niets liever dan kennis delen en daarover te vertellen. Van webdevelopment en design tot contentmarketing maar ook e-mailmarketing en Google Analytics en nog andere. Het doel van mijn stage was om van elk expertisedomein iets bij te leren en dat is zeker gebeurd. Mijn voorliefde voor online marketing werd hier zeker bevestigd. Als stagiaire krijg je heel veel kansen om dingen uit te proberen.

Na drie maanden kan ik echt zeggen dat ik ben gegroeid. Spijtig genoeg niet letterlijk. Maar ik ben zeker zowel op persoonlijk als professioneel vlak gegroeid. Ik had op voorhand niet verwacht dat ik zo veel zou bijleren in die drie maanden. Ik heb me geamuseerd, veel gegeten en enorm  veel bijgeleerd.

#My internship is better than yours #sushi #lunch #maki

Een foto die is geplaatst door Assia L (@mrassion) op

Mijn stageperiode is nu tot een einde gekomen  en ik kan echt zeggen dat ze voorbij is gevlogen. Time flies when you are having fun, right? In de drie maanden dat ik er stage liep stond iedereen paraat om mij te helpen en mij in de juiste richting te helpen wanneer ik daar nood aan had. Ik voelde me al na een week deel van het team. Kort samengevat: stage lopen bij iValue is vooral veel leren en goed geholpen worden door iedereen. En een paar kilootjes bijkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *