Kevin Bultinck & Karolien Segers
Company

Even voorstellen …

18.06.2019
Ook in mei mochten we nieuwe collega’s begroeten. Karolien Segers vervoegt team content en Kevin Bultinck versterkt het accountteam. Sinds deze maand tillen zij, samen met het volledige iValue-team, de digitale marketinginspanningen voor onze klanten naar een nog hoger niveau.

Karoliens grote passie en talent?  Straffe teksten schrijven voor onze klanten: van social copy en blog posts met stopping power tot overtuigende e-books en webteksten. Karolien verdiende haar sporen met schrijven voor diverse media, theatervoorstellingen en kmo’s. “Ik hou van de grote verscheidenheid aan platformen,” vertelt ze. “Er is zoveel mogelijk op het vlak van digital content. Daarmee wil ik experimenteren en er verder in groeien.

Kevin staat te trappelen om zijn jarenlange ervaring als key accountmanager in de media in te zetten voor onze klanten. Hij werkte onder andere acht jaar voor Mediahuis, waar hij ondernemingen als Lidl, Bol.com, Media Markt, Eneco, Engie Electrabel en Unibet in zijn portefeuille had. Vandaag kiest Kevin voor iValue “Na heel wat boeiende en leuke jaren bij Mediahuis, voelt iValue als thuiskomen,” zo vertelt hij. “Het groeiverhaal van iValue en de sterke customer focus die er leeft, spreken me ontzettend aan. Als Account Director denk ik graag strategisch mee met onze klanten. Optreden als hun digitale sparringpartner beschouw ik als mijn key focus.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Tonen