jacob eeckhout pieter janssens wim berghmans van ivalue intracto group
The digital future’s so bright, I gotta wear shades

iValue en Intracto Group: a match made in heaven

20.11.2020
Hoera, iValue bestaat tien jaar! 

Mooi, zo’n jubileum. Maar in deze coronatijden moet je toch straffer uit de hoek komen om taart, champagne en een virtuele polonaise via Google Meet te verdienen. Daarom gooien we er snel nog meer heuglijk nieuws bovenop: iValue is getrouwd! 

Het zit zo. 

Sinds 2010 ontwikkelen we bij iValue oplossingen die organisaties succesvoller maken. We combineren daarvoor een pak expertises: online marketing, content, user experience, research en analyse. In die tien jaar zijn we sterk gegroeid en hebben we samen met onze klanten heel wat fantastische projecten tot een goed einde gebracht. 

Maar we bleven altijd vooruitkijken. En luisteren. Naar wat onze klanten en de markt vroegen, uiteraard, maar ook naar hoe de rest van de wereld evolueerde, en naar onze eigen missie. Die luidt: een betrouwbare compagnon de route zijn voor onze klanten in een snel veranderende marketingomgeving, en dat door de brede marketingskills van onze mensen in te zetten. Het was altijd onze ambitie om, geheel in lijn met de verwachtingen en behoeftes van onze klanten, een nog sterker geïntegreerde propositie te kunnen aanbieden. Lees: de hele waaier aan expertises. 

En om die ambitie waar te maken, zijn we zopas getrouwd. Niet met de eerste de beste, trouwens: Intracto Group is een innovatieve digital services-groep in de Benelux met ruim 950 specialisten op het gebied van - haal even diep adem - strategie, technologie, marketing, content en creatie. Geruggensteund door die fantastische familie kunnen we op grotere schaal meer betekenen voor onze klanten dan ooit tevoren. 

 

Hoe het begon

Al tijdens de eerste flirt bij een kop koffie sloeg de vonk tussen iValue en Intracto Group over. We bleken immers dezelfde bureaufilosofie te hanteren: geïntegreerd werken in combinatie met een brede waaier aan in-house specialisaties. Bovendien delen we de visie op het ontzorgen van klanten én de filosofie van toegankelijkheid - geen digitale bullshit of gebakken marketinglucht, maar heldere antwoorden op soms complexe vraagstukken. 

Door toe te treden tot Intracto Group kan iValue z’n speelveld tegelijk verbreden en verdiepen: we kunnen méér aan strategie doen, aan technologie, marketing, content en creatie - in alle richtingen. En niet onbelangrijk: we hoeven onszelf niet krampachtig te conformeren aan een nieuwe agencycultuur, maar kunnen gewoon lekker onszelf blijven. 

 

Wat nu?

Voor onze klanten verandert er niets. Ze kunnen blijven rekenen op de expertise en service van ons hele team - zoals ze van ons gewend zijn, krijgen ze dezelfde zorg, kwaliteit en aandacht én hun vertrouwde contactpersonen. Maar met een geweldige bonus, want achter iValue staat nu een krachtige groep met een kamerbrede expertise. Nu kunnen we onze klanten nog meer ondersteunen bij al hun vraagstukken op het gebied van e-commerce, marketing automation, data & intelligence, contentmarketing, video en animatie en games. Kortom: een aanpak die de hele customer journey omhelst.

Ook onze werknemers blijven gewoon doen wat ze altijd al deden in het afgelopen decennium: hun talent en expertise inzetten ter meerdere eer en glorie van onze klanten. Vanop de kersverse Intracto-campus in Antwerpen zullen ze - samen met de hele familie - werken aan de gezamenlijke missie: straffe oplossingen verzinnen voor al dan niet complexe vraagstukken, met een messcherpe focus op wat klanten nodig hebben. 

 

Samenwonen

Geen trouwen zonder samenwonen, natuurlijk. Vanaf januari vind je ons dan ook in een gloednieuw kantoor in Berchem, samen met onze zusterbedrijven Prophets, Snackbytes, Luon en Raak.

Dit wordt vanaf 1 januari 2021 ons nieuwe adres:

iValue / Prophets / Snackbytes / Luon-Raak
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Antwerpen (Berchem)

Je mag ons huidige adres (Quellinstraat 6, 2018 Antwerpen) in jullie administratie dus vervangen door het bovenstaande.

Wanneer we jullie in onze nieuwe stek mogen ontvangen voor koffie en meetings valt nog te bezien - corona zet immers nog altijd een domper op de feestvreugde. Maar we kijken er alleszins erg naar uit, en hopen van jullie hetzelfde!

 

Tien jaar iValue, dat is een jubileum én een verse doorstart. En vooral: een wreed geschikte aanleiding voor taart, champagne en een virtuele polonaise via Google Meet. Hoera! 

 

Wim Berghmans, Jacob Eeckhout

Managing directors iValue

 

Jacob Eeckhout
Managing Director
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Tonen