Development Team (Gunter, Kenzie, Yannick & Wim)
company, development

Kenzie De Schepper: iValues nieuwe Drupal-expert

29.11.2019
In november scheepte Kenzie De Schepper in bij iValue als Drupal-developer. De voorbije twaalf jaar bouwde hij zijn expertise op bij kleinschalige communicatiebureaus en agencies. Daar ontpopte hij zich tot een allround developer, mét design- en UX-skills. Kenzie brengt dan ook tonnen ervaring en een boel groeigoesting aan boord.

“Ik zet graag mijn tanden in technisch uitdagende projecten, en vind het heerlijk om samen met collega’s naar straffe resultaten toe te werken – ieder vanuit onze eigen expertise. Net dat sprak me enorm aan in iValue. Hier staat de klant centraal en is iedere medewerker gedreven binnen zijn eigen vak. Zelf kijk ik erg uit naar de kruisbestuiving met andere disciplines zoals UX en digital marketing.”

Er bestaan heel wat clichés rond developers die Kenzie graag in de kiem smoort: “Mensen verwachten van webdevelopers dat ze fervente gamers of code nerds zouden zijn. Maar zo ben ik helemaal niet.” Kenzie schrijft in code en spreekt met beelden: “Als developer heb ik ook aandacht voor het visuele. Daarom ben ik in mijn vrije tijd met fotografie bezig: een echte passie, al staat ze even op een lager pitje. Nu focus ik me volop op groeien als professional. En ik ben zeker dat dit bij iValue lukken zal.”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Tonen