Digitale nieuwigheden iedere dag op de voet volgen is onze grootste uitdaging. Daarvoor schakelen we regelmatig nieuw talent in. Na Koen en Sara verdienen nu ook online marketeer Gilles en motion designer Philippe hun plekje binnen ons team. Hun expertise is welkom! In dit interview kom je meer over hen te weten.

Ze beantwoorden volgende vragen in dit artikel:

  1. Welke ervaring bracht je mee & wat is je huidige functie bij iValue?
  2. Vanwaar de keuze voor iValue?
  3. Waar wil je over een jaar staan?
  4. Tot slot: iValue ligt in hartje Antwerpen. Heb je favoriete spots waar we je kunnen vinden tijdens de lunch of na het werk?

1. Welke ervaring bracht je mee & wat is je huidige functie bij iValue?

Gilles (Online Marketeer): “De ervaring die ik meebracht was die van generalist online marketeer met specialisatie in lead generation campagnes voor B2B. Die skills komen vandaag handig van pas in mijn functie bij iValue als online marketeer.”

Philippe (Motion Designer): “Bij iValue begon ik in april als motion designer. Na mijn studie Grafische en Digitale Media heb ik mijn eerste werkervaring gehad bij een productiehuis. Hier deed ik alles van grafisch design tot animatievideo’s.”

2. Vanwaar de keuze voor iValue? 

Gilles: “iValue lijkt me een bedrijf dat snel vooruit wil zonder zijn werknemers nodeloos uit te putten. De combinatie van toffe work-lifebalance met het stellen van professioneel ambitieuze doelen sprak me meteen aan.”

Philippe: “Ik was zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging, en toen ik op de Instagrampagina van iValue een foto tegenkwam van een videocamera, wist ik dat ik me opnieuw moest informeren over waar ze zich precies mee bezighouden. Tijdens een goed gesprek merkte ik dat het bedrijf enorm wil groeien binnen het creatieve luik en meer wil inzetten op videoproductie en design. Dit groeipotentieel kunnen meemaken en mee vorm kunnen geven, samen met personen met heel diverse expertises binnen het bedrijf, leek mij de ideale kans.”

3. Waar wil je over een jaar staan?

Philippe: “Ik hoop volgend jaar meer te weten (en nóg meer te leren) over videoperformance en mijn technische kennis te verbreden, zodat ik alles op vlak van video 100% onder de knie krijg.”

Gilles: “Volgend jaar wil ik vooral een evolutie doorgemaakt hebben: van 80% tactics en 20% strategie naar 20% tactics en 80% strategie.”

4. Tot slot: iValue ligt in hartje Antwerpen. Heb je favoriete spots waar we je kunnen vinden tijdens de lunch of na het werk?

Philippe: “Ik woon nog maar net in Antwerpen, aan de Theaterbuurt, en daar vind je op zich al veel enorm leuke plekjes. Waar je me vaak kunt vinden is op de markt zelf.”

Gilles: “Als ware bierdrinker vind je me dikwijls bij Beerlovers Bar aan het De Coninckplein, of bij Gollemke Beers & Burgers op de Groenplaats. Ook bij Five Guys op de Keyserlei durf ik al eens binnenspringen.”

 

Virginie Van Dael
Bericht van

Virginie Van Dael

Content Marketeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *