Bert & Cindy
Company

Q&A: Nieuwe gezichten bij iValue!

14.03.2019
De digitale wereld staat nooit stil. Om de beste online resultaten te blijven garanderen, versterken we ons team regelmatig met nieuw talent. In januari 2019 verwelkomden we Bert en Cindy. Hun expertise biedt ons alweer een verrijkende aanvulling. Wat ze zoal uitspoken bij iValue lees je in onderstaand interview.

1. Welke ervaring bracht je mee & wat is je huidige functie bij iValue?

Cindy (Online Marketeer): “Ik werk sinds begin januari bij iValue als online marketeer op advertising, SEO en e-mail marketing. Ik deed mijn eerste werkervaring op bij Wolters Kluwer als campagne marketeer waar ik me verdiepte in e-mail marketing en marketing automation.”

Bert (UX Researcher): “Na mijn studies Pedagogische Wetenschappen ging ik aan de slag als recruiter bij een grote e-commerce speler. Deze job gaf me de kans om mijn interviewtechnieken op punt te stellen, met bij iedere beslissing de invloed op de business in het achterhoofd. Gezien mijn intrinsieke interesse in het voeren van onderzoek, besloot ik om deze job om te ruilen voor een onderzoeksfunctie bij een Gentse Business School. Mijn meest relevante ervaringen waren er het doornemen en analyseren van literatuur en het selecteren van de juiste onderzoeksmethodieken. In mijn rol als UX Researcher bij iValue komt het beste van beide werelden nu samen: onderzoek in een business context waarbij de zoektocht naar wetenschappelijke bevindingen gekoppeld wordt aan echte gebruikerservaringen. Dit alles met het gemeenschappelijke doel om mensen te helpen in het dagdagelijkse (digitale) leven.”

2. Vanwaar de keuze voor iValue? 

Cindy: “Ik koos voor iValue omdat ik graag voor verschillende bedrijven en producten online marketing wilde inzetten. Hands-on ervaring met veel variatie in klanten, maar ook in de jobinhoud. Ik heb de kans om binnen verschillende domeinen bij te leren en kwam ook in een team terecht met heel veel expertise. Wat me ook sterk aansprak was de bedrijfscultuur van iValue, een sterke focus op openheid, transparantie en persoonlijke ontwikkeling.”

Bert: “De ambitieuze plannen van het bedrijf zijn voor mij doorslaggevend geweest bij mijn keuze. Het feit dat hier heel wat verschillende expertises onder één dak zitten, waarbij er een zeer sterke en resultaatgerichte samenwerking ontstaat, maakt van iValue een bedrijf met veel potentieel. Je voelt ook dat je actief meebouwt aan de toekomst en dat elke vorm van input gewaardeerd en benut wordt.”

Bert & Cindy

3. Waar wil je over een jaar staan?

Bert: “Ik hoop nog heel veel op te steken over het technische luik binnen User Experience en de impact die de opbouw van een website kan hebben op de algemene bedrijfsresultaten. Daarnaast lijkt het me ook een leuke uitdaging om verschillende sectoren van onze klanten vanuit een wetenschappelijk standpunt te benaderen en op basis daarvan nieuwe inzichten te kunnen bieden aan de klant, wat uiteindelijk in een competitief voordeel zou kunnen resulteren.”

Cindy: “Ik heb de voorbije periode al ontzettend veel bijgeleerd over advertising (social en SEA). Ik hoop dat te blijven doen en binnen een jaar meer gespecialiseerd te zijn in een van de domeinen van performance marketing.”

4. Tot slot: iValue ligt in hartje Antwerpen. Heb je favoriete spots waar we je kunnen vinden tijdens de lunch of na het werk?

Bert: “Om heel eerlijk te zijn ken ik Antwerpen helemaal niet. De korte wandeling tussen het Centraal Station en kantoor is tot de dag van vandaag het enige stukje Antwerpen waarmee ik vertrouwd ben. Natuurlijk kijk ik ernaar uit om samen met de collega’s de buurt te leren kennen. Ongetwijfeld zullen we dan te vinden zijn op een van de vele terrasjes.”

Cindy: “Momenteel heb ik nog geen favoriete spot en ben ik Antwerpen nog volop aan het ontdekken. Maar sinds ik hier werk heb ik al veel eetplekjes leren kennen. Het is geweldig om in een bruisende stad te werken waar er zoveel te beleven valt. Na het werk kan je me weleens tegen het lijf lopen op de Meir.”

Virginie Van Dael
Content Marketeer
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Tonen