Ja hoor, ook deze maand komen nieuwe collega’s ons team vervoegen. UX/UI designer Koen en online marketeer Sara zijn de laatste aanwinsten voor ons diverse team. Nieuwe experten met boeiende inzichten. Wie ze zijn en waarom ze voor iValue kozen, vertellen ze je graag zelf.

Ze beantwoorden volgende vragen in dit artikel:

  1. Welke ervaring bracht je mee & wat is je huidige functie bij iValue?
  2. Vanwaar de keuze voor iValue?
  3. Waar wil je over een jaar staan?
  4. Tot slot: iValue ligt in hartje Antwerpen. Heb je favoriete spots waar we je kunnen vinden tijdens de lunch of na het werk?

1. Welke ervaring bracht je mee & wat is je huidige functie bij iValue?

Koen (UX/UI Designer): “Na zo’n 15 jaar ervaring binnen allerlei design- en developmentfuncties wilde ik het belang van UX/UI binnen mijn functie onderstrepen (meer dan ooit tevoren) bij een werkgever die hierover een gelijkaardige visie als ikzelf heeft. Zo probeer ik bij iValue vandaag de online klantenbeleving op allé vlakken te verbeteren en faciliteren.”

Sara (Online Marketeer): “Voor ik startte bij iValue deed ik een functie binnen hr. Maar het werd tijd voor een nieuwe ervaring. Ik koos om mijn interesse te volgen en studeerde een semester marketing aan de universiteit, met oog op een nieuwe job. Zo belandde ik bij iValue.”

2. Vanwaar de keuze voor iValue? 

Koen: “Tijdens het eerste gesprek al werd het me overduidelijk dat mijn visie parallel liep met deze van iValue, wat naar mijn ervaring toch niet zo erg evident is. Als groeiende speler op de markt vind ik hun aanpak zeer efficiënt: resultaatgericht, gebruik van de juiste tools, diverse expertises binnen een team…  Daarnaast is het aanbod tot zelfontplooiing enorm motiverend.”

Sara: “Een goede vriendin van me had eerder bij iValue gesolliciteerd en was erg enthousiast over het bedrijf. Na een eerste kennismakingsgesprek kon ik niet anders dan haar enthousiasme delen. iValue is een organisatie met veel groei-ambitie, maar in een menselijk jasje. Dat het er niet aan toegaat zoals bij de meeste bedrijven, bewijzen de mospalen, de massagestoel en de yogamatjes in de keuken. De mogelijkheid om te kunnen groeien en bijleren in een fijne werkomgeving was voor mij een bepalende factor in de keuze voor iValue.”

 

3. Waar wil je over een jaar staan?

Sara: “Idealiter zie ik mijzelf dan als een SEO- & SEA-expert in één.”

Koen: “Hier! Ik wil alle methodologieën, technieken en dergelijke betreffende UX onderzoeken, uitproberen en toepassen. Op termijn wil ik die ook op de meest effectieve manier uitdragen naar klanten en prospects.”

 

4. Tot slot: iValue ligt in hartje Antwerpen. Heb je favoriete spots waar we je kunnen vinden tijdens de lunch of na het werk?

Sara: “Vóór het werk vind je mij alleszins bij Ashtanga Yoga Antwerpen op het Zuid. Na het werk in het Stadspark met de hond, of ergens op een van de vele zonnige terrasjes.”

Koen: “Tijdens de lunch eet ik doorgaans binnen samen met de collega’s. ‘s Avonds vertoef ik weleens in een gezellig cafeetje, zoals het Paters Vaetje bijvoorbeeld, maar uitgesproken favoriete spots heb ik verder niet echt. Wellicht tijd om daar dus eens werk van te maken!”

 

Virginie Van Dael
Bericht van

Virginie Van Dael

Content Marketeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *