Altez in actie: video shooting brengt unieke blik achter de schermen

Altez, een grote speler in agrarische & industriële bouwprojecten, kwam naar ons met de vraag om een video te maken om in te zetten op belangrijke beurzen. De kwaliteiten van zo’n korte video? In een ogenblik duidelijk maken wie Altez is, waarvoor ze staan en hoe ze het verschil maken

 

 

 

Altez is allround partner voor agrarische en industriële bouwprojecten. Ze tackelen projecten van A tot Z voor zowel kantoren, loodsen en stallen alsook winkels of bedrijfsunits. Dankzij hun totaalservice leveren ze steeds een gewenst resultaat op maat van de klant.

 

De uitdaging

Als bouwexpert staat Altez regelmatig op nationale en internationale beurzen. Zeker niet onbelangrijk want op zulke beurzen worden vaak nieuwe contacten gelegd of deals gesloten. Altez is uiteraard niet het enige bedrijf dat zich op die beurzen in the picture wil zetten. De perfecte eerste indruk is dan ook van cruciaal belang. En wat kan zo’n indruk beter versterken dan video? Onze uitdaging was Altez te ondersteunen bij het maken van een geslaagde video teaser. Die teaser willen ze projecteren op een groot plasmascherm aan hun stand op de volgende beurzen in het najaar. De kwaliteiten van zo’n korte video? In een ogenblik duidelijk maken wie Altez is, waarvoor ze staan en hoe ze het verschil maken.

 

 

Onze aanpak

Aangezien Altez zich specialiseert in twee afzonderlijke divisies, namelijk agro en industrie, en die divisies ook elk een eigen doelgroep hebben, dachten we er meteen aan twee verschillende video’s te maken. Wel wilden we deze beide op anderhalve dag shooten om de kosten laag te houden.

De opnames gingen in eerste instantie door in het bedrijf zelf, waarbij de betrokken marketing en sales manager aan het woord kwamen. Zo kregen we een inspirerend interview over de kernwaarden van het bedrijf. Maar ook op de werf werd er gefilmd. Dat vroeg de nodige planning vooraf, aangezien er op dat moment veel activiteit op de werf plaatsvond. De bedrijvigheid was anderzijds fijn om een authentiek sfeerbeeld te creëren van hoe het er bij Altez aan toegaat. De combinatie van toelichting bij de huidige en toekomstige projecten door professionals en sprekende beelden van de bouwwerf zelf zorgde voor het ideale totaalplaatje.

 

 

De resultaten

Bij een videoproductie laten we het resultaat natuurlijk het liefst voor zich spreken! Bekijk hieronder dus zeker de video’s.

Met deze twee teasers hebben we bondig de aanpak en meerwaarde van Altez in de kijker gezet. Een extra voordeel: dankzij de algemene context kunnen de video’s zeker een tijdje meegaan, en naast op beurzen ook ingezet worden om te adverteren.

Lees meer over een videostrategie voor jouw bedrijf

Ook geïnteresseerd in een videoproject of videostrategie van A tot Z of simpelweg zin om dit eens met ons te bespreken? Neem dan zeker contact op.