Online toegang tot de Spaanse vastgoedmarkt

Wonen in Spanje is een beslissing waar heel wat denkwerk aan voorafgaat. TM Benelux ondersteunt ook online dat aankoopproces. Gaande van hulpvaardige service en een gebruiksvriendelijke website tot een heuse aankoopgids voor vastgoed in Spanje.

Spaanse buitenverblijven in topvorm

In 2016 hebben meer dan 3000 Belgen een tweede verblijf in Spanje gekocht. Dat is een ongezien recordaantal. Als erkende makelaar en met bakken ervaring in de Spaanse vastgoedsector, ondersteunt TM Benelux voor talloze landgenoten die aankoop van een eigendom in Spanje.

De uitdaging

Steeds meer klanten starten hun zoektocht online, ook voor vastgoed. TM Benelux staat bekend om zijn persoonlijke service, en wilde voor die open en transparante aanpak de vertaalslag maken naar een online verhaal. De website verdiende daarom niet alleen een nieuw laagje verf, maar diende ook als fundament voor online campagnes.

Onze aanpak

Het hertekenen van de website stond volledig in het teken van branding, beleving en gebruiksvriendelijkheid. En dat voor alle devices. Met een afgemeten design en development-traject zetten we daarom stevige basis neer met een hernieuwde website.

Maar als KMO is er meer nodig om het verschil te maken met je concurrentie. We vulden aan met online campagnes in advertising, maar ook contentcreatie om de expertise en ervaring van TM Benelux in kaart te brengen. Een blog vol tips & tricks en een ebook als aankoopgids voor Spaans vastgoed bieden daarin duidelijk een meerwaarde.

Met die content grijpen we kansen om verder te scoren. Met een nieuwsbrief, een converterende landingspagina, automatische mailberichten en gerichte contentpromotie informeren we, maar bouwen we ook vlot een publiek op.

Het resultaat

De focus op toegankelijke informatie zorgt voor een sterker vertrouwen in het merk TM Benelux. De sociale kanalen van TM Benelux buzzen en boomen. Het aantal contacten in de e-maillijst verviervoudigde binnen het eerste halfjaar. Het ebook werd intussen meer dan 600 maal gedownload. En de automatische mailings zorgen voor meer en betere leads.

Bekijk het resultaat.

We krijgen veel positieve reacties op onze nieuwe website. Klanten vinden er gemakkelijker informatie op terug. Ze zeggen ook dat het er professioneler uitziet.
Carl Bruyninckx
Sales Manager
TM Benelux