Meer digitale impact en betere resultaten

Elke dag bouwen en monitoren we complexe en prestatiegerichte campagnes. We analyseren je huidige website en doelgroep, brengen problemen en opportuniteiten in kaart en vergroten je digitale impact door de juiste tools en strategie in te zetten. De focus ligt daarbij altijd op tastbare resultaten en meetbare groei.

Online marketing

Onze focus ligt steeds op acquisitie én conversie: we brengen meer verkeer naar je website en overtuigen bezoekers om actie te ondernemen. Daarvoor zetten we een brede waaier aan expertises, tactieken en kanalen in.

Diensten

Advertising, Zoekmachine optimalisatie, Usability & conversie, Automatisering & personalisatie

Analyse & strategie

We zetten onze expertise in om je website en online positie grondig te analyseren. Zo weten we perfect waar pijnpunten en opportuniteiten liggen en komen we tot een strategisch meesterplan op maat van je bedrijf.

Concept & design

Je visuele aanpak is onderdeel van je merkidentiteit. Daarom zorgen we ervoor dat het design van je website of webshop perfect aansluit bij de stijl en boodschap van je bedrijf. Bovendien creëren we een positieve merkbeleving doordat we steeds rekening houden met de noden van je bezoekers.

“We zetten in op doordachte online marketing campagnes en experiences die bedrijven en organisaties doen groeien.”

Contentcreatie & copywriting

We spelen in op de informatiebehoefte van je potentiële klanten. Door waardevolle informatie op het juiste moment aan te bieden vergroten we niet alleen je online zichtbaarheid, maar begeleiden we bezoekers ook verder door de aankoopfunnel en versterken we de relatie met je doelpubliek.

Ontwikkeling & technologie

Door een sterke website of webshop te bouwen vertalen we je boodschap naar een groot publiek en zetten we je product of dienst dicht bij potentiële klanten. We stemmen je website af op de noden van je doelgroep en verbeteren zo de online conversatie tussen jou en je bezoekers.

iValue kantoor in Antwerp