Branding & communicatie

Grafisch en motion design

graphic en motion design brainstorm

Het ideale grafische ontwerp

Onze grafische ontwerpen maken deel uit van jouw Grotere Geheel - ze ondersteunen je merkidentiteit, je strategie, je concrete doelstellingen. Voor we eraan beginnen, stellen we dan ook de juiste vragen. Zoals: wat doen je concurrenten, en hoe kunnen we jou uniek uit de hoek laten komen? Hoe zit het met jouw huisstijl? Op welke kanalen wil je ons design inzetten? Heb je zelf al geschikte beelden klaarstaan, of bereiden we een shoot voor? Enzovoort. 

Vervolgens gaan we aan het werk met onze laptop met grafische software. Maar vooral: met onze kennis over en ervaring met beeld en grafiek. En die beslaan het hele spectrum: van corporate design tot de meer experimentele variant, van typografie tot visuele kunst. Kortom, we zetten al onze visuele troeven in voor het ideale ontwerp voor je digitale formaten - e-books, whitepapers, video’s en noem maar op. 

Motion design: grafiek tot leven gebracht

Beelden zeggen soms meer dan woorden. En als ze bewegen, is het hek helemaal van de dam. Ze maken de ervaring van wie ermee in aanraking komt nog spannender, intenser, meer beklijvend. Motion design is visueel ontwerp dat letterlijk leeft - het beweegt, springt, flitst. Denk aan animatie met foto’s en tekeningen, maar ook aan zogenaamde kinetic typography - letters die al bewegend een verhaal vertellen. Resultaat: een merkervaring waar niemand onbewogen onder blijft. 

Breng je merk tot leven

Contacteer ons