Branding & communicatie

Creatieve communicatiestrategie

Creatieve communicatie team

Campagnes die inspelen op klantbehoeften

Heb je haarscherp voor ogen wat je wil vertellen en aan wie, maar mis je de creatieve schwung om een pakkend concept neer te poten? Perfect, we gaan meteen aan de slag met je briefing. Maar als het nodig is, doen we eerst bijkomend onderzoek naar de behoeftes van je publiek: door middel van verkennende gesprekken, research of workshops, en steeds in nauw overleg met respectievelijk ons research- en onlinemarketingteam. Alleen zo kunnen we voor jou campagnes op poten zetten die doen wat ze moeten: mensen voor de langere termijn aan je merk binden. 

Communicatiestrategie 

Adverteren doe je niet in het wilde weg, maar met een duidelijk plan voor ogen. Het hangt allemaal af van je klanten zelf, en dan vooral: de fase waarin ze zich bevinden in de marketingfunnel. Wil je ze gewoon eenmalig alert maken dat jij het merk bent dat ze zoeken? Wil je ze op gezette tijden overtuigen dat jouw producten en diensten naadloos inspelen op hun almaar veranderende behoeftes? Of wil je ze vandaag nog doen converteren? Wij werken samen met jou een strakke communicatiestrategie uit, alsook boodschappen die aanspreken in elk stadium van de marketingfunnel. Die kun je dan eenmalig inzetten, of inbedden in je always-on-aanpak. 

Creatief concept

Van zodra we zicht hebben op de basics - wie spreken we aan en waarom? - trappen we onze creatieve motor op gang. Slogans en visuals die blijven hangen, verhalen die raken, beelden die tot leven komen, een perfecte symbiose tussen stijl en inhoud: daar mikken we op. We kiezen samen die creatieve piste die het best aansluit bij je campagne, wij vertalen ze vervolgens naar de dragers waarmee je online de kloof tussen je merk en mensen gaat dichten. Daarna verfijnen we ze in nauw overleg met onze experts in onlinemarketing
 

Klaar voor je creatieve verhaal?

Contacteer ons