We vertalen je boodschap naar een visueel plan voor het web

Via je website verspreid je niet enkel de boodschap van je organisatie of informatie over je product. Ook je visuele aanpak is onderdeel van je merkidentiteit. We zorgen ervoor dat het design van je website perfect aansluit bij de stijl en boodschap van je bedrijf en houden rekening met de noden van je bezoekers.

Van concept tot uitwerking

We zetten de juiste hulpmiddelen in om je website of digitale applicatie op een doordachte manier op te bouwen. In onze aanpak ligt de focus op gebruikersonderzoek, user experience design en visueel ontwerp. Door deze facetten naadloos te combineren slaan we een brug tussen je merk en de merkbeleving van je doelpubliek. We briefen onze designers en developers heel gericht rond de strategie en praktische uitvoering voor je website of app. Zo garanderen we dat alle neuzen dezelfde kant opstaan en zetten we je digitale aanwezigheid kracht bij.

De gebruiker staat centraal

We kruipen in het hoofd van je bezoekers om hun motivaties en intenties beter te begrijpen. We zetten in op geijkte onderzoeksmethodes en schetsen zo een accuraat profiel van je doelgroep. Door grondig te kijken naar hun gedrag kunnen we nauwkeurig inschatten welke scenario’s tot de meest geslaagde interactie zullen leiden. Hoe beter we je bezoekers leren kennen, hoe beter we ze kunnen begeleiden richting een aankoop.

Een sterke vormgeving voor een sterk merk

Je website of applicatie schept een beeld van wie of wat je bedrijf is. We vertrekken vanuit je visuele identiteit en maken de vertaalslag naar webinterfaces, beeldspraak en communicatie. We helpen je met een doelgericht ontwerp dat een goede eerste indruk achterlaat. Doorheen het hele proces voorzien we ruimte voor overleg, feedback, vragen en ideeënrondes. Zo werken we eensgezind en doelgericht aan een ontwerp dat niet alleen de juiste snaar raakt, maar ook de gewenste acties stimuleert.
“We zetten in op doordachte online marketing campagnes en experiences die bedrijven en organisaties doen groeien.”
Jacob Eeckhout, Managing Director
iValue werkplek statafel