Design & development

De juiste technologie en de beste oplossing voor je gebruikers

Zo kunnen we je verder helpen

Web development

Bij het bouwen van een nieuwe website of campagnesite brengen we eerst je noden in kaart. Zo weten we perfect welke technologie het best bij je project past. Vervolgens vertalen we de designs naar een gebruiksvriendelijk CMS, zoals Drupal of Wordpress. Uiteraard zorgen we dat elke webpagina vlot te bekijken is op elk type scherm, van smartphone tot grootbeeldscherm.

E-commerce

Je webshop moet converteren. Daarom bouwen we je product op maat van je verschillende doelgroepen. We gebruiken daarbij de richtlijnen van Baymard, de expert in UX-design voor e-commerce, als leidraad. Uiteraard zorgen we ervoor dat je webshop gekoppeld is aan je kassa en betaalsystemen, zodat je online- en offlineverkoop perfect op elkaar afgestemd zijn.

Applicaties

We bouwen applicaties voor zowel web als mobile, maar ook kant-en-klare klantenportalen en instoreapplicaties. Bij de start van ieder project beslissen we welke technologie het best aansluit bij je budget en de technische eisen van je applicatie. Je ontvangt een applicatie die vlekkeloos communiceert met al je externe systemen, zoals je database of CRM.

d&d1
d&d2

Doordachte planning voor je websites en applicaties

Een digitaal platform bouwen doe je niet op één-twee-drie, het vraagt tijd en een efficiënte planning. Daarom werken we in sprints: we splitsen je project op in kleinere onderdelen, zodat we snel kunnen schakelen. Er is dan ook altijd genoeg tijd voor feedback en eventuele aanpassingen.

d&d3
Digitale platformen die gebruikers op hun wenken bedienen?

Contacteer ons