Design & development

E-commerce webshop development

Development lead Gunter

Koppeling met kassa en betaalsystemen

Als je webshop het verlengde is van je fysieke winkel koppelen we je e-commerce aan je kassa- en je stockbeheersysteem. Daar bespaar je heel wat tijd mee, en het beheer van je webshop is evenmin een extra belasting. We koppelen je webshop ook aan je boekhoudsoftware voor nog méér gebruiksgemak.

Onze UX-experts leggen de basis voor een vlotte afhandeling van de bestelling en betaling met een simpel checkout-proces. Zo ben je er zeker van dat je bezoeker effectief zijn bestelling afrondt, en dat hij kan betalen met zijn favoriete betaalsysteem, zoals Bancontact, Visa of PayPal. Een snelle levering aan huis? We integreren tools voor levering door onder anderen bpost, UPS en PostNL. 

Monitoring

We integreren je webshop altijd met de juiste meetplatformen zoals Google Analytics, Hotjar of VWO. Met de data die je bij elk bezoek capteert, krijg je nieuwe inzichten in het gedrag van je klanten. Zo leer je waar klanten kopen of afhaken. En vooral: waarom. Met product tagging in Google Analytics leer je bovendien meer over de verkoop van je producten, merken, categorieën, prijzen of andere segmenten. En daarmee kun je je e-commerce-activiteiten dan verder optimaliseren.

Vlotte webshop nodig?

Contacteer ons