Design & development

Website development

Development team Gunter en Yannick

Drupal of Wordpress?

We kiezen voor het bouwen van je website altijd een gebruiksvriendelijk cms:  Wordpress of Drupal, afhankelijk van je technische noden. Met een backend - de plek waar jij je website beheert - die makkelijk bruikbaar is voor iedereen. 

Responsief

Uiteraard wil je dat je website op ieder toestel perfect werkt - desktopcomputers én laptops, smartphones én tablets. En dat ze overal even mooi uitziet. We optimaliseren je website daarom voor alle gebruik, ook op mobiel. 

Marketing-ready  

Marketing zit in ons DNA. De websites die we opleveren voldoen dan ook aan alle best practices omtrent SEO. Wij hanteren hiervoor een checklist van meer dan 200 elementen - denk: headings, titels, URL-structuur, sitemaps, href-lang, canonical tags of open graphs. Klinkt als Chinees? Niet erg: wij zorgen dat ze allemaal aanwezig zijn op je nieuwe website.

Snel en vlug en rap

De snelheid van je website is heilig voor ons. Ze heeft immers impact op de gebruiksvriendelijkheid, conversie en de zichtbaarheid in zoekmachines. Wij passen dan ook tientallen technieken toe waarmee je website supersnel laadt: slim cachegebruik, automatische verwerking van afbeeldingen door het CMS, HTTP/2-protocol en  gzip-compressie. We zorgen ook dat er geen letter code te veel staat. 

Veilig als een Zwitser

Veiligheid en privacy zijn essentieel. We beveiligen je website en informatie dan ook met goede gebruikersrollen en -rechten, veilige frameworks en veiligheidsupdates. Je site voldoet ook standaard aan alle GDPR-voorschriften. Zodat jij én je gebruikers op twee oren kunnen slapen.

Gebruiksvriendelijke website nodig?

Contacteer ons