Bespaar tijd dankzij geautomatiseerde communicatie met je klanten

Met marketing automation stuur je automatisch op het juiste moment de juiste boodschap naar je prospects. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en begeleid je potentiële klanten automatisch verder door hun aankoopproces. We zorgen voor meer conversies en transformeren je prospects in warme leads en klanten.

Wat kan het betekenen voor jouw bedrijf?

Via marketing automation zorgen we ervoor dat potentiële klanten je merk en bedrijf niet uit het oog verliezen. Je toont je expertise aan en vertelt meer over je diensten en werkwijze via relevante content. Verwante informatie in whitepapers, nieuws of events houden je merk top-of-mind. We begeleiden je bezoekers en bouwen logische flows uit richting de gewenste conversie. De boodschap die je bezoeker ontvangt stemmen we af op de beschikbare gebruikersdata en de aankoopfunnel. Zit iemand helemaal vooraan in de aankoopfunnel? Dan heeft hij of zij waarschijnlijk nog geen zin in een gesprek met je salesteam. Dit werkt ook andersom: als iemand meer bereid is om actie te ondernemen zetten we snellere opties en meer directe communicatie in. Zo personaliseren we en bieden we enkel content aan waar bezoekers op dat moment behoefte aan hebben. Dat zorgt voor een positief beeld van je bedrijf.

Marketing automation: een multi-disciplinaire aanpak

Je boodschappen zijn geautomatiseerd, maar ze moeten toch steeds relevant en aantrekkelijk zijn. Daar zorgen we voor door verschillende expertises nauw samen te laten werken. User experience, contentmarketing en analytics zijn slechts enkele voorbeelden van expertises die onlosmakelijk verbonden zijn met marketing automation. We evalueren en optimaliseren continu aan de hand van de verzamelde data. Zo verhogen we het aantal conversies en stimuleren we je verkoop.
“Marketing automation kan enkel succesvol zijn met een goede voorbereiding en een doordachte strategie. Elke klant heeft namelijk andere behoeften in elke fase naar een aankoop.”
Alex Yip, Online marketeer
iValue kantoor in Antwerp