seo online marketeers in meeting

Maximale vindbaarheid

Hoe makkelijker potentiële klanten je website of webshop vinden, hoe meer kansen je hebt om bezoekers te overtuigen en richting een aankoop te begeleiden. Spreek je de taal van je doelgroep en bied je overzichtelijke content aan die je bezoekers echt aanspreekt? Dan zal Google je belonen met een hogere ranking en meer verkeer. 

Pijnpunten verhelpen

Je behaalt niet automatisch goede resultaten in Google als je pagina’s geoptimaliseerd zijn voor de juiste zoekwoorden. Ook de opbouw van je website speelt een belangrijke rol. Daarom analyseren we welke technische elementen van je website we kunnen verbeteren en identificeren we content gaps. Door obstakels uit de weg te ruimen vergroten we je online zichtbaarheid en neem je een voorsprong op je concurrenten.

Onderdeel van je overkoepelende strategie 

Je kan SEO niet los zien van andere expertises zoals contentmarketing, online adverteren en webdesign. Het is nauw verweven met alle aspecten die bij je digitale strategie komen kijken en is daardoor onmisbaar. Daarom werken onze teams nauw samen om de beste resultaten voor jouw onderneming te bekomen. Steeds met je doelgroep in ons achterhoofd, uiteraard.

Een gefundeerde aanpak

Voor we je website onder handen nemen is het belangrijk om eerst te bepalen wát we moeten verbeteren. Dankzij uitgebreide audits krijgen we een helder beeld van je huidige SEO-status. Zo weten we precies waar er nog winst te behalen valt, letterlijk en figuurlijk. Deze data combineren we met onze ervaring en expertise om de informatie juist te interpreteren en de beste vervolgstappen vast te stellen.

Tijdens de technische audit kijken we in detail naar de structuur, code en laadtijden van je website. Zo ontdekken we waar kansen liggen op technisch vlak en hoe we je ranking in Google kunnen verbeteren. Omdat de algoritmes van zoekmachines steeds veranderen doen we dit op regelmatige basis. Zo kunnen we altijd bijsturen waar nodig.

Leestip: ken je al ons SEO e-book

Premium partners

SEO tooling

Hoge ogen gooien in Google en het juiste publiek bereiken?

Plan een gesprek