Verbeter je website voor meer conversies en een gebruiksvriendelijke online ervaring

Mis je kansen doordat bezoekers afhaken op je website? Dat is zonde van je inspanningen én marketing budget. Daarom sleutelen we aan de copy, het design en de opbouw van je website. Zo maak je al snel het verschil in verkoop, aantal leads en de algemene tevredenheid van je bezoekers.
Concrete oplossingen voor meer conversies
iValue intern

Expert reviews

Onze usability experts, user researchers en conversie-specialisten onderzoeken wat er precies fout loopt op je website. Daarnaast geven we aanbevelingen om meer bezoekers te converteren. Zo tillen we je website of webshop naar een hoger niveau.

Landingspagina’s

Met een doeltreffende landingspagina op je website geef je jouw conversies een boost. Zo ondersteunen we campagnes, advertenties en verkeer van zoekmachines. Eén pagina met sterke content en een duidelijk pad vooruit wordt zo het ideale verkoopkanaal.

Funnelanalyse

Een goede aankoopfunnel zorgt ervoor dat je product of dienst beter verkoopt. Daarom analyseren we je online user flows en begeleiden we je bezoekers. Zo bewandelen ze het juiste pad op je website en ondernemen ze de gewenste actie.

A/B-testing

We voeren regelmatig A/B-testen uit om je website te verbeteren. Blijkt dat een bepaalde aanpassing positieve en significante resultaten oplevert? Dan passen we de website aan. We veranderen dus enkel iets als het je website aantoonbaar beter maakt.
“We zetten in op doordachte online marketing campagnes en experiences die bedrijven en organisaties doen groeien.”
Jacob Eeckhout, Managing Director
iValue werkplek statafel