Een digitale ervaring en interactie op maat van jouw doelgroep

Elke website of webshop kan beter, of je nu gaat voor meer verkoop of voor meer tevreden bezoekers. Met onze aanpak gaan we op zoek naar opportuniteiten om meer bezoekers te converteren. We identificeren pijnpunten en tillen je website of webshop naar een hoger niveau.
Gerelateerde diensten usability & conversie

Waarom kiezen voor een expert review bij iValue?

Onmisbare inzichten voor een betere gebruikerservaring

Onze gecertificeerde experts brengen in kaart wat er fout loopt op je website. Dat doen we op basis van data, gebruikersonderzoek en best practices in jouw sector.

Concrete aanbevelingen voor pijnpunten

Je krijgt meteen concrete actiepunten om je site succesvoller en gebruiksvriendelijker te maken. Zo heb je een werkbaar stappenplan.

Vervolgtraject en optimalisatie op maat

Met een audit leggen we de basis voor een continu verbeterproces op maat van jouw planning of budget. Variaties testen? Kunnen we. Design nodig? Check!

Prijzen expert review

Met onze pakketten boek je snel resultaat, op basis van bewezen optimalisaties. Zo haal je meer uit je budget voor digitale marketing en neem je de juiste beslissingen om je aantal conversies te verhogen.

Business audit

Een volledig optimalisatiepakket voor E-Commerce en B2B

€7.200,-

Data & Analytics check-up Doorlichting alle paginatypes User testing – 10 users User feedback – Online survey Rapport met aanbevelingen Presentatie & workshopmeeting
Start met een business audit

Premium audit

Optimalisatie van grotere websites of groeiende webshops

€3.600,-

Data & Analytics check-up Doorlichting alle paginatypes Rapport met aanbevelingen Presentatie met aanbevelingen

Start met een premium audit

Basic audit

Een opstap naar optimalisatie of geschikt voor kleinere websites

€1.750,-

Doorlichting belangrijkste pagina’s Rapport met aanbevelingen Presentatie resultaten
Start met een basic audit

Vraag je expert review aan

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik met jullie audit aan de slag?

Na onze audit kun je meteen aan de slag. Je krijgt een lijst met concrete aanbevelingen die je meteen kunt uitvoeren. Daarnaast ontvang je ook tips voor het design van je website en identificeren we zaken die je verder moet testen of onderzoeken.

Welke return-on-investment kan ik verwachten?

Een website-audit is de goedkoopste manier om de gebruiksvriendelijkheid van je website te benchmarken. Als je onze aanbevelingen uitvoert, stijgt de usability van je website: het is makkelijker om informatie te verwerken of producten te bestellen. En dat vertaalt zich in meer leads en conversies.

Is een vervolgtraject steeds nodig?

Nee, je krijgt een volledig document waar je in principe zelf mee aan de slag kunt. Heb je toch hulp nodig? Dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Kan ik bij jullie terecht voor implementatie?

Uiteraard. Onze experts kunnen de aanbevelingen die we geven perfect uitvoeren in design of ontwikkeling of zelfs integreren in een totaalaanpak voor je online marketing.

Vertrouw op onze succesformule voor het beste resultaat

Je website gebruiksvriendelijker maken en optimaliseren voor conversie is een continu verbeterproces. Een proces van inzichten verzamelen,  ideeën uitwerken en ze vervolgens testen. Elk inzicht biedt een nieuwe opportuniteit voor testen. Elke test levert nieuwe data op, die je weer nieuwe ideeën kunnen geven om te testen.
“iValue is een slimme keuze. Je werkt samen met een partij die deadlines en kwaliteit hoog in het vaandel draagt.”
Liesbeth Janssen, E-commerce & digital manager Pelckmans uitgevers
iValue kantoor in Antwerp
Deze bedrijven lieten hun website al reviewen bij iValue
Sneyders
Keldermans
Eazy
Cogghe
Dagmar Buysse
Josk
Nedaca
Tilleman
Crelan
Pelckmans