We optimaliseren je website voor maximale vindbaarheid

Ben je een ambitieuze ondernemer die altijd gaat voor meer groei? Dan wil je natuurlijk goed scoren in Google en andere zoekmachines. SEO is de uitgelezen manier om je website of webshop beter vindbaar te maken voor potentiële klanten. Hoe makkelijker je doelgroep je website vindt, hoe meer kansen je hebt om bezoekers te overtuigen en ze richting een aankoop te begeleiden. Daarom hanteren we een doordachte strategie op maat van je bedrijf.

We verhelpen pijnpunten en geven je een voorsprong op concurrenten

Je behaalt niet automatisch goede resultaten in Google als je pagina’s geoptimaliseerd zijn voor de juiste zoekwoorden. Ook de opbouw van je website speelt een belangrijke rol. Daarom analyseren we welke technische elementen van je website we kunnen verbeteren en identificeren we content gaps. Door obstakels uit de weg te ruimen vergroten we je online zichtbaarheid en neem je een voorsprong op je concurrenten.

SEO ondersteunt je overkoepelende strategie

We kunnen SEO niet los zien van andere expertises zoals contentmarketing, online adverteren en webdesign. Het is nauw verweven met alle aspecten die bij je digitale strategie komen kijken en is daardoor onmisbaar.

Onze aanpak steunt op data, ervaring en expertise

Voor we je website onder handen nemen is het belangrijk om eerst te bepalen wát we moeten verbeteren. Dankzij uitgebreide audits krijgen we een helder beeld van je huidige SEO-status. Zo weten we precies waar er nog winst te behalen valt, letterlijk en figuurlijk. Deze data combineren we met onze ervaring en expertise om de informatie juist te interpreteren en de beste vervolgstappen vast te stellen.

Tijdens de technische audit kijken we in detail naar de structuur, code en laadtijden van je website. Zo ontdekken we waar kansen liggen op technisch vlak en hoe we je ranking in Google kunnen verbeteren. Omdat de algoritmes van zoekmachines steeds veranderen doen we dit op regelmatige basis. Zo kunnen we altijd bijsturen waar nodig.

“We zetten in op doordachte online marketing campagnes en experiences die bedrijven en organisaties doen groeien.”
Jacob Eeckhout, Managing Director
iValue kantoor in Antwerp