We ontwikkelen een website die je boodschap perfect ondersteunt

Je website of webshop is meer dan een online visitekaartje voor je bedrijf. Het is de uitgelezen manier om je boodschap te vertalen naar een groot publiek en je product of dienst dichter bij (potentiële) klanten te zetten. We zorgen er niet alleen voor dat je de juiste doelgroep aanspreekt, maar stemmen ook de website zelf perfect af op je doelpubliek. Zo verbeteren we de online conversatie tussen jou en je potentiële klanten.

Functionele analyse

Voor we je website ontwikkelen moeten we een helder beeld hebben van waar je webstek voor moet dienen. Daarom voeren we eerst een functionele analyse uit. Daarbij bekijken we allerlei factoren. Welke content is er nodig? Uit hoeveel templates bestaat het project? Wat zijn de belangrijkste taken voor verschillende gebruikers? Welke functionaliteiten zijn er nodig om de gewenste resultaten te behalen?

We voeren deze analyse altijd uit met een duidelijke visie en strategie in ons achterhoofd. Alleen zo kunnen we de verschillende aspecten van je website gericht optimaliseren om de vooropgestelde doelen te behalen.

Webontwikkeling

Nu we weten wat de gewenste uitstraling en functionaliteiten van je website zijn, zetten we het overeengekomen concept om naar zorgvuldig uitgewerkte code. We optimaliseren je website voor schermen van verschillende formaten en voeren grondige kwaliteitscontroles uit. Zo weet je dat je website niet enkel technisch foutloos is, maar ook perfect aansluit bij de noden van je bedrijf.

Support & ondersteuning

Als je website of webshop eenmaal live staat is ons werk nog niet gedaan. We werken proactief, houden onze kennis van de verschillende technologieën up-to-date en zorgen ervoor dat alles goed blijft werken. Zo houden we onder andere de vinger aan de pols wat betreft belangrijke updates in de onderliggende technologie.

Doen er zich onverwacht toch problemen voor? Dan lossen we het voor je op. We zijn ons er immers van bewust dat je inspanningen op het gebied van digitale marketing onder andere gedreven worden door je website, webshop of applicatie.

“Marketing automation kan enkel succesvol zijn met een goede voorbereiding en een doordachte strategie. Elke klant heeft namelijk andere behoeften in elke fase naar een aankoop.”
Alex Yip, Online marketeer
iValue werkplek statafel