Data & Analyse

Meten is weten. Onze Google Analytics Certified marketeers analyseren jouw website met oog op verbetering van je online succes. De prestaties van een website zijn meetbaar en cijfers spreek je maar moeilijk tegen. Met het verzamelen van de juiste gegevens en een correcte interpretatie, bezit je een waardevolle bron aan informatie.

Google Analytics

Een website lanceren is niet het eindpunt. Je wil weten hoe je website rendeert. Meer nog: je wilt dat je website maximaal rendeert. We vormen een beeld van jouw bezoekers en hun gedrag. Via welke kanalen ze je website vinden, welke weg ze er afleggen en welke pagina’s ze interessant vinden. Dankzij een grondige analyse weten we perfect welke aspecten van jouw website we nog kunnen optimaliseren.

Nog meer return on investment

Met webanalytics meten we het succes van je online en offline marketinginspanningen. We evalueren welke kanalen de meeste conversies behalen. Bovendien geven we je een duidelijk beeld van de weg die bezoekers op je website afleggen. En waar ze bijvoorbeeld afhaken tijdens het proces.

Een analyse die werkt

Meten om te meten, daar doen wij niet aan mee. Ons doel is om tot de juiste inzichten te komen. Daarom helpen we je om Google Analytics correct in te stellen, met de juiste configuratie en filters, op basis van KPI’s die voor jouw bedrijf cruciaal zijn. Zo krijgt je alles in handen om het succes van jouw campagnes in te schatten. En om juiste beslissingen te nemen. Bovendien ontvang je van ons elke maand een gedetailleerd rapport over de prestaties van jouw website.

Partner van Google

We werken rechtstreeks samen met Google. En dat heeft zo z’n voordelen. Zo zijn we als eerste op de hoogte van nieuwe producten en diensten. Die mogen we ook als eerste gebruiken. Ook voor jouw website. Om ons partnership met Google kracht bij te zetten, hebben al onze online marketeers een certificaat van Google Analytics behaald. Zo weet je meteen dat je met de juiste personen aan tafel zit.