Design en development

Bij iValue vertalen we jouw verhaal en jouw business naar een gepaste online webstek. Creatief en modern, handig te gebruiken en overtuigend. Een website is meer dan alleen een visitekaartje voor je bedrijf. Met een website vertaal je jouw business online door, afgestemd op jouw doelpubliek. Zo voer je online de conversatie met jouw klant.

Wereldwijd bereik met je website

Een professioneel webdesign is een must voor elk bedrijf dat zichzelf serieus neemt. Daarom bepalen we op basis van je doelstellingen, doelpubliek en boodschappen jouw ideale website. We maken de vertaling naar een passende gebruikservaring en maken van het eindproduct een echte verkoper van je bedrijf: knap, handig en aantrekkelijk. Zelfs voor Google, want ook van SEO hebben wij kaas gegeten. Hoe wij het aanpakken?

Research, strategie en planning

We onderzoeken grondig wie je wil bereiken en overtuigen. En we bepalen samen op welke manier we dat best doen. Ook de timing en de focus van je project komen aan bod. Deze voorbereiding zorgt voor een aanpak op maat. Bovendien weet je van de start hoe jouw project zal verlopen.

Design

Elk webdesign brengt een bepaalde emotie en gevoel over. Wil je eerder creatief of zakelijk, frivool of beredeneerd overkomen? We ontwikkelen gepaste wireframes, storyboards en mock-ups. Lees: een eerste aanzet van hoe je website in elkaar zal steken en hoe die eruit zal zien. Dit toetsen we af aan jouw verwachtingen. Pas na akkoord duiken we in de code.

Webdevelopment en testing

Nu we de uitstraling en gewenste functionaliteiten van jouw website kennen, zetten we je concept om naar zorgvuldig uitgewerkte code. Dit proces noemen we webdevelopment. We maken je website gemakkelijk vindbaar via zoekmachines en eenvoudig raadpleegbaar via mobiele apparaten. Vervolgens onderwerpen we je website aan een reeks grondige kwaliteitscontroles. Zo ben je zeker van een website die technisch foutloos, veilig en aantrekkelijk is.

Optimalisatie

We weten pas echt hoe je website presteert na een grondige analyse en testing. Die doen we trouwens regelmatig. We interpreteren de resultaten en verfijnen jouw website. Met oog op meer interactie en gebruiksgemak. En een stijging van conversies en verkoop.