Huis & interieur

Online marketing voor bouw en interieur

iValue beschikt over jarenlange ervaring en expertise in bouw en interieur. Als bouwbedrijf, aannemer of interieurspecialist maken we je online zichtbaar om nieuwe klanten te overtuigen.

Klanten

Het fundament: website, nieuwsbrief en Facebook

Online marketing speelt een cruciale rol in de bouw- en interieursector. Maar het potentieel ervan wordt vaak niet benut. De zaakvoerder of een assistent neemt online marketing er vaak bij, terwijl het heel wat technischer is geworden, en specifieke kennis vereist. Kennis die iValue gelukkig in huis heeft.

Je hebt een website. Goed zo. Maar hoe is je website ingericht? Scoort je website goed op Google? En hoe succesvol zijn je inspanningen via e-mail en sociale media? iValue metst een solide en resultaatgerichte website en creëert brede, aantrekkelijke toegangswegen in de vorm van content die via sociale media en e-mailings wordt verspreid.

Zo leidt je jouw prospecten moeiteloos naar diensten en producten.

De eerste steen: kansen om online te scoren

De bouwsector lijkt achterop te hinken. En dat is logisch, want je bent altijd druk bezig. Maar wie aan de toekomst denkt, doet online inspanningen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Wil je in de toekomst nog een volle agenda hebben? Bouw dan samen met iValue je online marketingplan uit.

De laatste jaren zien we dat ook kmo’s online marketing professioneler aanpakken. Ook in jouw sector. Start daarom vandaag nog en neem iValue onder de arm om met de juiste strategie de juiste mensen te bereiken via de juiste kanalen. En met de juiste propositie, natuurlijk.

Resultaat? Je bedrijf wordt aantrekkelijker en trekt meer prospecten. Zo heb je een groter klantenbestand en is je agenda nog voller.

Onze aanbevelingen voor bouw en interieur

Elke doelgroep heeft andere behoeftes. Vanuit onze ervaring ondervinden we een groot succes bij onze klanten met deze diensten.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van online marketing nieuws en tips om jouw online activiteiten te verbeteren.

 

better results online