Content marketing

Wie een nieuwe wagen, een verzekeringspolis of een smartphone zoekt, gaat eerst online op zoek naar informatie. Content marketing speelt daarbij een cruciale rol. Want daarmee geef je bezoekers relevante en waardevolle informatie. Informatie die hen helpt een goede aankoopbeslissing te nemen.

De content marketing experts van iValue vertellen niet zomaar verhalen. Dankzij onderzoek, data en gespecialiseerde tools halen ze maximaal resultaat. En dat doen ze in 5 stappen:

1. Ken je doelpubliek

Aan wie wil je jouw boodschappen verkondigen? En vooral: naar welk soort informatie is je doelpubliek op zoek? En via welke kanalen zoeken ze? We brengen je doelgroep gedetailleerd in kaart.

2. Creëer relevante content

We creëren verschillende types van content marketing, in een stijl en vorm die past bij jouw merk en je doelgroep. Zoals een blog, nieuwsbrief, infografiek of E-book. We herbekijken ook uw webteksten en uw aanpak op sociale media.

3. Kies de juiste kanalen

Je kan niet verwachten dat je doelpubliek je zomaar vindt. Daarom gebruiken we de kennis van jouw doelpubliek om relevante kanalen te selecteren. Naast zoekmachines en websites, zijn sociale media, nieuwswebsites en populaire blogs mogelijks goede kanalen.

4. Zorg voor conversies

Content marketing heeft een duidelijk doel. Niet om mooie stukken te schrijven, maar om mensen te overtuigen en te converteren. Om een aanvraagformulier in te vullen, een E-book te downloaden of een afspraak te maken. Een goed gekozen call-to-action verbetert je conversiegraad fors.

5. Leer bij om je resultaten te verbeteren

We analyseren de content marketinginspanningen continu. Op basis van gedetailleerde rapporten zorgen we voor een continue optimalisatie. Om zo jouw rendement te maximaliseren.