Conversie-optimalisatie

Zorg er voor dat jouw bezoekers converteren om je doelstellingen te behalen. Wij zorgen ervoor dat ze van winkelmandje tot bestelling overgaan. De algemene ervaring van een bezoeker op jouw website kan het verschil maken tussen een conversie of niet. Zorg daarom voor een geslaagde interactie en maak je website uiterst gemakkelijk in gebruik.

Conversie optimalisatie

Jouw website kan verschillende doelen hebben: het maximaliseren van de verkoop, het aantal nieuwsbriefinschrijvingen of het aantal E-book downloads. Hoe dan ook: je bent afhankelijk van uw bezoekers. Maar je kunt het wel gemakkelijk maken voor hen. Daar helpen we je bij, met conversion rate optimization (CRO).

Conversie optimalisatie is goed voor uw ROI

Je wilt dat uw bezoekers meer doen wat je van hen verlangt. Daar helpen we je bij. Want het is een delicate evenwichtsoefening, waarbij gebruiksvriendelijkheid, psychologie, techniek en data hand in hand gaan met gezond boerenverstand. Maar één ding is duidelijk: een kwalitatief uitgevoerde conversion rate optimization zorgt voor meer omzet voor jouw bedrijf.

Hoe wij CRO aanpakken

We analyseren in detail alle statistieken over het gedrag van de bezoekers op uw website. Bovendien verzamelen we concrete feedback van hen. Zo weten we in welke mate uw website aanspoort om actie te ondernemen. Dankzij deze analyse weten we waar bezoekers afhaken en waar we dus best aan werken.

Meer met hetzelfde

Steeds meer bezoekers mag geen doel op zich zijn. Bij conversion rate optimization gaat het juist om het potentieel van uw website te verhogen. Met relevante, gemotiveerde en actieve bezoekers. Je haalt het beste uit uw websiteverkeer. En reduceert verspilling van tijd en middelen. Ook dat kunnen we perfect meten.