Online adverteren

Online reclame is het Zwitsers zakmes om je boodschap te verspreiden. Benut een waaier aan instrumenten: van tekstadvertenties in Google tot reclamespots op YouTube.

De juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon: dat is nog steeds de kern van promotie voeren. Geen enkel kanaal biedt je meer precisie en controle over dit proces dan online advertenties.

Zet je zaak op de kaart met Google Adwords

Google Adwords zijn geweldig. Ze zetten jouw zaak direct op de kaart bij de doelgroep die je zelf bepaalt. Omdat je website plots meer aandacht krijgt, zie je snel resultaat. Bovendien analyseren én optimaliseren wij je campagne continu. En je krijgt van ons een gedetailleerd rapport van de resultaten.

Overtuig je prospecten via content promotie

Content marketing gaat niet alleen over het creëren van relevante content. Je geeft toch ook geen feestje zonder iemand uit te nodigen? Dankzij ons zet je jouw content succesvol in de kijker. Zo krijg je meer relevante bezoekers, die je op je website overtuigt en omvormt tot klanten.

Zet je boodschap in de kijker via Google Display advertenties

Je prospecten overtuigen met (bewegend) beeld en tekst? Dat doe je met banners. Via het gigantische netwerk van Google partnerwebsites bepalen wij je doelgroep en zetten we jouw campagne op. Resultaat? Zeer gerichte reclameboodschappen en een hogere conversieratio.

Herhaal je boodschap met remarketingcampagnes

Herhaling werkt. Iemand die je website bezocht opnieuw triggeren met dezelfde boodschap, zorgt ervoor dat je top-of-mind blijft. Remarketing doen we op andere websites en op Facebook. Wij zorgen voor de creatieve uitwerking, de technische opzet en indrukwekkende resultaten.

Overtuig een specifieke doelgroep via social media advertising

Sociale media zijn voor veel mensen onmisbaar. Het is een deel van hun realiteit. Verschillende sociale media, zoals Facebook en Twitter, verzamelen een massa informatie over hun gebruikers. Hiermee kan je als adverteerder je doelgroep in detail bereiken. En overtuigen.

Voeg emotie en kracht toe met online videoadvertenties

Video is het snelst groeiende format van alle online advertentiemogelijkheden. Logisch, want hiermee inspireer je jouw doelgroep met woord, geluid en beeld. Bovendien hebben YouTube en Facebook alles in huis om op zeer specifieke segmenten te targeten.