Social media

De kracht van sociale media voor online groei wordt onderschat én onderbenut. Wees de concurrentie te snel af en bereik vlot je doelgroep. Social media bieden inzicht in je doelpubliek en in wat klanten denken over je product of dienst. Ze maken interactie mogelijk en genereren meer trafiek naar jouw webstek. Zo werf je uiteindelijk meer klanten.

Waar sta je vandaag?

iValue helpt je bij het bepalen van een straffe strategie. Die start met een situatieschets. Op welke kanalen bent je vandaag actief? Wat werkt? En vooral: wat niet? Wat doet de concurrentie? De antwoorden op deze vragen zijn bepalend voor de strategie die we samen uittekenen.

Wie is jouw doelgroep?

We gaan op zoek naar het gedrag en de voorkeuren van je doelgroep, de kanalen waarop ze actief zijn en de topics waarover ze praten. Daarna creëren we een persona. Dat is een beeld van uw ideale klant. Een beeld dat je best bij elke communicatie in je achterhoofd houdt.

Jouw doelstelling: het grote waarom

Sociale media zet je in om zakelijke doelstellingen te realiseren. En die leggen we op voorhand vast. Wil je veel fans voor jouw merk? Werken aan je naamsbekendheid? Meer conversies? Of wil je bestaande klanten loyaler maken? Dat is allemaal mogelijk met sociale media.

De inhoudelijke content strategie

Een pagina is niets zonder inhoud. Wij werken samen goede content uit. Uniek en relevant. Zo overtuig je nieuwe fans en inspireer je de huidige fanbasis. We maken een contentkalender, die per maand verschillende topics behandelt rond jouw producten of diensten, trends in de markt en de actualiteit.

Creëren, meten en bijsturen

Strategie en doelstellingen bepaald? Check. Doelgroep gekend en een contentkalender opgesteld? Check. Tijd om van start te gaan. We lanceren jouw sociale kanalen met sterke content. En meten de resultaten continu. We sturen bij waar nodig. Zo realiseer je optimale resultaten.

Training voor doe-het-zelvers

Je wil het beheer van sociale media in eigen handen nemen? Goed zo. We helpen je graag met een training op maat van jouw vragen en doelstellingen.