Linkbuilding

Wie enkel met zoekwoorden goed wil scoren op Google, is eraan voor de moeite. Want ook linkbuilding is een niet te onderschatten factor.

Kwaliteit boven kwantiteit, zo ook bij links

Het algoritme van Google is complex en omvat heel wat elementen. Linkbuilding is daar een belangrijk onderdeel van. Maar wat is het juist? Met linkbuilding verwerf je kwalitatieve hyperlinks van andere websites naar de jouwe.

Hoge kwaliteit telt

Het aankopen van links wordt door Google afgestraft. Daar doen we dus bewust niet aan mee. Enkel links die relevant zijn voor jouw website, verhogen je ranking. Je wil enkel links van kwalitatieve websites met een laag spamgehalte.

Linkearning: goede links die jouw website verdient

Hoe zorg je er nu voor dat andere websites naar jouw website linken? Die vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Maar alles begint met goede content. Content die een meerwaarde biedt aan jouw bezoekers. Content die zij graag delen.

Onze specialisten verhogen je online autoriteit

Bij iValue ben je zeker van gecertificeerde SEO-specialisten met ruime ervaring in linkbuilding. Zij bouwen een heuse linkbuildingstrategie uit op basis van het bestaande linkprofiel van je website en van jouw doelstellingen. We hanteren zeer strikte regels en voeren steeds kwaliteitscontroles uit.

Mooie resultaten

Kwalitatieve links naar je website ziet Google als een blijk van waardering. Het geeft aan dat je als bedrijf toegevoegde waarde creëert aan het wereldwijde web. En dat wordt alleen maar toegejuicht. Door een hogere ranking, meer bezoekers én meer omzet.