Local SEO

Zoekresultaten zijn steeds afhankelijker van de locatie van jouw doelgroep. Speel er handig op in met local SEO en haal ze vlot binnen.

Word jij gevonden in je regio?

Vroeger grepen mensen naar de Gouden Gids om een fysieke winkel of lokale aanbieder te zoeken. Maar die tijd is voorbij. Vandaag domineert Google. Wie anders? Mensen zoeken er naar adresgegevens, openingsuren en bekijken reviews vooraleer ze zich laten overtuigen door een lokale handelaar.

Lokale slagkracht met een local business page

Zoekresultaten zijn niet voor iedereen dezelfde. Google werkte de afgelopen jaren aan de personalisatie ervan. Locatie is steeds belangijker. En relevanter, dankzij het stijgend gebruik van smartphones.

Mensen die onderweg naar informatie zoeken, zijn waardevol. 75% van de gebruikers is meer geneigd om een winkel te bezoeken als de informatie correct wordt weergegeven. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsprofiel aantrekkelijk wordt weergegeven, compleet met contact- en adresgegevens, reviews en openingsuren.

Haal meer uit je local business page met reviews

Google reviews zijn cruciaal voor bedrijven. Beoordelingen van klanten hebben een hoog geloofwaardigheidsgehalte. We helpen je met het opbouwen van een reviewcampagne. Je krijgt positieve reviews van tevreden klanten en overtuigt daarmee potentiële klanten. Bovendien scoor je met goede reviews hoger in de Google-ranking.