Technische SEO

SEO, dat is niet alleen de juiste zoekwoorden. Ook de structuur, code en laadtijd zijn belangrijke elementen waarmee je bij Google kan scoren.  

Hoe gaat Google te werk?

Google crawlers zijn kleine tools die Google inzet om alle internetpagina’s in kaart te brengen. Ze komen op jouw pagina, slaan er een kopie van op en indexeren het. Google crawlers houden we best te vriend. Want zij bepalen voor een groot deel hoe je website in de zoekresultaten wordt weergegeven. Zelfs met de juiste trefwoorden haalt een slecht opgebouwde website niet het volledige potentieel uit Google. En dat zou jammer zijn.

Waar staat jouw website vandaag?

Om je website te verbeteren, kennen we graag de belangrijkste verbeterpunten. Daarom schetsen we een helder beeld van de SEO-status van je webstek. Met behulp van verschillende tools, gecombineerd met onze ervaring en kennis, voeren we een zorgvuldige audit uit. We onderwerpen de technische elementen van al je webpagina’s aan een grondige analyse. Zo weten we in detail welke verbeteringen er nodig zijn. Omdat het algoritme van zoekmachines regelmatig wijzigt, doen we deze analyse op regelmatige basis.

Hoe doen je concurrenten het?

Je website scoort op Google altijd in vergelijking met uw concurrenten. Daarom is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in de afstand tussen jouw website en de online concurrentie. Let op: online heb je te maken met een verschillend concurrentielandschap. Landgrenzen vervagen en iedereen tracht jouw potentiële klant te overtuigen. Met de pijnpunten geïdentificeerd, kunnen we concreet aan de slag.

SEO-traject voor jouw website

Dankzij een grondige technische analyse van je website en een duidelijk beeld van je concurrentie, hebben we alles in handen om je website optimaal in te stellen. We verbeteren de structuur en de code van de webpagina’s en versnellen de laadtijd. We meten vooraf en tijdens het traject. We evalueren op regelmatige basis en sturen bij waar nodig.