Aangenaam

Over ons

mensen vergaderen
iValue is onderdeel van de Intracto Group

Maak kennis met de groep

Een doordachte aanpak

Meer waarde en minder toeval? Dat is onze aanpak voor online marketing. Zo krijg jij inzichten in je doelgroep. Deze inzichten vormen de basis voor je strategie en vind je terug in al je marketinginspanningen. Onze marketingteams werken daarom als communicerende vaten samen om je merk en bijbehorende digitale marketing naar een hoger niveau te tillen. Daarbij blijven we schaven, bijleren en meegroeien met je bedrijf.

"Wij willen niets aan het toeval overlaten, en kiezen voor gefundeerde online marketing die onze campagnes en creaties onderbouwt."
overleg
whiteboard overleg

Jouw identiteit staat centraal

Marketing is meer dan flitsende campagnes creëren. Om je doelen van vandaag én morgen te bereiken werken we samen aan een langetermijnvisie en -relatie. Dit doen we door een grondige kennis over je merk op te bouwen, genoeg tijd te investeren in je project, de juiste vragen te stellen én te beantwoorden. Wij zorgen voor strategieën en oplossingen die écht passen bij de unieke identiteit van je bedrijf.

 

Mensen laten groeien

We geloven in de kracht van jouw verhaal en doen er alles aan om dit te bekrachtigen. Daarom laten we onze mensen meegroeien met jouw uitdagingen door ze de nodige handvaten te geven en in te spelen op hun kwaliteiten en interesses. Zo creëren we de nodige drive om als een team het beste resultaat neer te zetten voor je project.

overleg
Not just some pretty faces

Come meet our team

Virginie Van Dael
Virginie Van Dael
Virginie Van Dael

Content Marketeer

Jacob Eeckhout
Jacob Eeckhout
Jacob Eeckhout

Managing Director

Cindy Van Dessel
Cindy Van Dessel
Cindy Van Dessel

Online Marketeer

Wil je eens komen praten?

Zeg hallo