Over iValue

Performance marketing in een no-nonsense jasje

Op korte tijd van eenmanszaak naar full-service online marketing agency. Samen met onze klanten blijven we groeien door langdurige samenwerking en transparante communicatie.

Performance

Wij streven naar een uitstekende service en performance van zowel jouw marketing campagnes als je website.

Transparant

Als klant kan je volledige transparantie verwachten. Samen werken we een strategisch plan uit waarbij je steeds controle houdt.

No-nonsense

Geen lege praat, maar een pro-actieve aanpak en hands-on mentaliteit over alle projecten. 

Wie zijn we

Jacob Eeckhout

Managing Director

Founder & marketing technologist. Passie voor data en marketing.

Meer info

Wim Berghmans

Managing Director

Full Force.

Meer info

Carolien Van Eynde

HR & Finance

Typography & Interior fan on Pinterest.
pinterest.com/carolienvaney

Meer info

Marc Gulinski

Online Advertiser

Online advertentie specialist met focus op data-analyse en strategie. Bijzonder lage tolerantie voor hypes en holle marketingpraatjes. Een beetje een masochist dus.

Meer info

Romina Battaglia

Account Manager

Gedreven account manager met een persoonlijke touch. Zonnetje in huis met veel "guilty pleasures". Glas half vol attitude.

Meer info

Alex Yip

Online Marketeer

Houdt van data analyse en website performance. Ook wel soms "banana" genoemd: "yellow on outside, white on the inside".

Meer info

David Dockx

UX Designer

Lichte voorkeur voor UX en digitale strategie. Online conversie- en usability specialist. Ziet websites als producten en durft wel eens te kwijlen op een mooi ontwerp.

Meer info

Assia Loutfi

Online Marketeer

SEO marketeer by day, binge watcher at night | I was born to Tweet

Meer info

Melissa Martens

Content Marketeer

curieuzeneus | frietjesdief

Meer info

Maarten Menten

Web Developer

WordPress liefhebber met passie voor muziek en gitaar.

Meer info

Sander Raven

Web Developer

Webdeveloper by day, vader van 2 by night. Houdt van oldtimers en professionele uitdagingen.

Meer info

Matthias Stoffels

Online Marketeer

Arsenal fan aka Gooner en grote voorliefde voor snelle en blitse wagens.

Meer info

Mark Konings

Project Manager

Marketing controlefreak met een zeer gezonde liefde voor Apple producten. Meermaals trouwe lezer van "Getting things done".

Meer info

Isa Tapias y del Prado

Online marketeer

Reist (graag alleen). Leest (Game of Potters). Eet (ook tapas, ja).

Meer info

Marco van den Buijs

Online Marketeer

Geïnspireerd door online marketing, gepassioneerd door voetbal & dance-muziek.

Meer info

Yannick Moeneclaey

Project Manager

Meer info

Fred Naessens

Online marketeer

Strategisch online Marketeer. Radio Host bij Texture @urgentfm. DJ.

Meer info

Jouw foto hier?

Heb je interesse in een boeiende en uitdagende job?

Bekijk onze vacatures

Contacteer ons

iValue is sinds 2010 gegroeid van eenmanszaak tot een 17-koppig team van experten en net zoals onze klanten blijven we dit jaar nóg groeien. Ondertussen zijn we een erkende naam geworden in het online marketing landschap dat zowel voor nationale als internationale klanten werkt. Dit hebben we te danken aan onze expertise en persoonlijke aanpak in elk project.

Samen met onze klanten bereiden we een strategisch online marketing plan voor. Hierbij wordt er bepaald welke middelen ingeschakeld moeten worden om de nodige KPI’s en doelstellingen te bereiken. Er wordt gezorgd voor volledige transparantie in deze fase en als klant blijf je steeds op de hoogte van wat er gebeurt in jouw project.

iValue zorgt niet enkel voor de strategie, maar beschikken eveneens over de nodige know-how om de strategie verder uit te werken en te implementeren op de website. Onze in-house developers en online adverteerders zijn dagelijks bezig met het opbouwen en monitoren van complexe en prestatiegerichte campagnes. Bovendien hebben we als erkende Google Partner een rechtstreekse contactpersoon bij Google waardoor we als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe updates. Dit wil zeggen dat je als klant eveneens van de laatste toepassingen kan gebruikmaken voor het succes van jouw campagnes.

Jaar na jaar leggen we de lat hoger voor ons eigen bedrijf. Met deze ambitie zorgen we er voor dat ook onze klanten de beste resultaten behalen via hun website. Er wordt pro-actief aan marketing campagnes gewerkt en ideeën worden samen met klanten besproken om tot een succesvolle en langdurige samenwerking te komen.

Onze klanten dagen ons steeds uit met nieuwe en vernieuwende ideeën waaruit we veel voldoening en motivatie halen om te groeien. Kennis en zelfontwikkeling wordt zeer hoog in het vaandel gedragen bij iValue. We investeren steeds de nodige tijd om bij te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen in online marketing.

Deze verworven kennis delen we met plezier met klanten aan de hand van workshops en seminaries. Hiermee willen we informeren over de verschillende mogelijkheden en hoe bepaalde tools en kanalen ingezet kunnen worden binnen het online marketing plan.

 

 

Trots op ons kantoor en onze koekenkast

Wij zoeken steeds getalenteerde en vooral gemotiveerde collega’s om ons team te vervoegen. Je krijgt vrije toegang tot onze befaamde koekenkast!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van online marketing nieuws en tips om uw online activiteiten te verbeteren.

better results online