Het verhaal

Wie zijn wij?

Team in meeeting
iValue is onderdeel van de Intracto Group

Maak kennis met de groep

Wie zijn we? Wat doen we? En voor wie?

De oerknal van iValue? Die voltrok zich in het eerste decennium van deze eeuw in het hoofd van Jacob Eeckhout. Na een stage bij een ngo en noeste arbeid als online marketeer in Kaapstad, Zuid-Afrika, landde hij in 2010 weer in België, vol geestdrift over search engine optimization. Hij richt iValue op, omdat hij weet dat bedrijven ook in dit natte tochtgat aan de Noordzee nood hebben aan een helpende SEO-hand: ze willen immers allemaal gevonden worden via die ene zoekmachine, Google. Algauw haalt hij z'n studiegenoot Wim mee aan boord, en samen doen ze aan sterke link building. 

Vandaag is het digitale marketinglandschap allang niet meer dat van 2010. Het is grilliger, gefragmenteerder. Mensen werden de voorbije jaren platgebombardeerd met boodschappen op alle schermen - computer en mobiel. Bedrijven weten niet altijd even goed meer hoe ze hun doelpubliek moeten bereiken. Daarom neemt iValue ze bij de hand, wijst hen de weg en helpt hen om een sterk en succesvol digitaal merk neer te zetten. Want ja, klanten hebben meer dan ooit nood aan een doordacht end-to-end-traject. Het begint met gedegen research en een uitgekiende strategie en mondt uit in doeltreffende onlinecommunicatie.

"Digitaal agency, online agency of digital marketing agency. Het maakt niet uit hoe je ons ook noemt: we zijn jouw compagnon de route."
Jacob Eeckhout
Managing director

Zelf zien we ons als een ‘digital marketing agency’, maar als je liever online agency of digitaal agency hoort, dan zijn we dat ook graag voor jou. Want in se komt het hier op neer: als je je merk op een professionele manier in de markt wil zetten, heb je nood aan een goeie digitale partner. Aangenaam.

iValue Bert belt StuBru

Wie is iValue?

Kort omschreven? We zijn een bonte bende geëngageerde experts die met hart en hoofd in het digitale heden leven. Meer nog: die beseffen dat digitaal met de dag belangrijker wordt. Maar we zijn ook …
 
… gewone mensen die in normale mensentaal over ingewikkelde digitale dingen kunnen praten. (Behalve David. Die is te slim voor deze wereld. Maar hij sleurt ons wel mee vooruit.)
 
… al 10 jaar bezig. ‘Zeg: proficiat, hé.’ Hey, merci! In die 10 jaar hebben we trouwens al zo’n slordige 261 jaar aan ervaring samengebracht in ons digital marketing agency.

… een digital football agency. Op onbewaakte momenten kan je collega’s in de weer zien met een Playstation-controller voor een partijtje Fifa. Teamspelers die van competitie houden. En van winnen.
  
… hippe Antwerpenaars (bij sommigen valt een Gents, Kempisch of Limburgs accent te ontwaren) die blij zijn met hun werkstek tussen de Meir en de Zoo van Antwerpen. 
 
… (en vooral) heel benieuwd hoe we jou en je merk vooruit kunnen helpen. Dus bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Not just some pretty faces

Come meet our team

Virginie Van Dael
Virginie Van Dael
Virginie Van Dael

Content Marketeer

Jacob Eeckhout
Jacob Eeckhout
Jacob Eeckhout

Managing Director

Cindy Van Dessel
Cindy Van Dessel
Cindy Van Dessel

Online Marketeer

Wil je eens komen praten?

Zeg hallo