Online marketing voor de verzekeringssector

Transparantie, klantgerichtheid en technologie zijn sleutelwoorden in de verzekeringssector. Verzeker jezelf van online marketing die werkt temidden de harde concurrentie.

Niet alleen tastbare producten
verkopen online

Ook diensten verkopen online

Niet alleen tastbare producten worden online verkocht. Consumenten zoeken ervaringen en reviews voordat ze een contract afsluiten.

Vertrouwen is belangrijk

Bied informatie over jouw verzekeringsproducten ook online aan. Hoe meer je vrijgeeft, hoe groter het vertrouwen van klanten in jouw bedrijf. 

Wees vindbaar

Online aanwezig zijn is een goede start. Online vindbaar zijn is de sleutel om meer te verkopen. Een geoptimaliseerde website is onmisbaar.

Strategie garandeert succes

Jouw producten online in de markt zetten, vereist de juiste strategie. Heb jij al een plan voor jouw online activiteiten?

Onze ervaring in jouw sector

dkv
Baloise
Crelan
axa assistance
Amazon Insurance
Allianz
Dela
wim berghmans, insurance specialist

Snelle verandering vereist de juiste koerswijziging

De verzekeringssector begint stilaan zijn stoffige karakter te verliezen. En dat is goed. Bovendien sta je als verzekeringsmaatschappij in direct contact met je klant. Je leert er dus veel van. Lessen die je kan – en moet – gebruiken in je marketingplan. Want wie zijn marketingaanpak niet aanpast aan de tegenwoordige tijd, delft het onderspit.

De hedendaagse consument gebruikt digitale technologie. Om te vergelijken, reviews te lezen en in conversatie te treden met aanbieders. Je consument is zeer goed voorbereid. En wil snel antwoorden op zijn vragen. De lat ligt dus hoog. Ben je er klaar voor?

Fred en Romina in bespreking

Insurance marketing in een digitale wereld

Je verkoopt geen verzekeringen. Je verkoopt zekerheid. En dat doe je alleen als er vertrouwen is. Jouw reputatie is een werkwoord. Vandaag zijn er heel wat (nieuwe) manieren om je online te onderscheiden. En om snel te groeien.

Niet de technische expertise in huis om jouw online prestaties te optimaliseren? Doe dan een beroep op iValue.

Unieke digitale marketing aanpak werkt voor de verzekeringswereld

iValue is een gerespecteerde aanbieder, die voor heel wat verzekeraars de digitale transformatie succesvol begeleidde. Ook voor sterke marketingcampagnes gericht op tastbare resultaten ben je bij iValue aan het juiste adres. De positie van iValue in je markt is trouwens uniek.

We werken op corporate niveau voor verzekeringsmaatschappijen en hebben een samenwerking met het FVF. Bovendien leiden we commerciële mensen op om beter om te gaan met de veranderende verzekeringsmarkt. Je kan dus wel zeggen dat we kaas hebben gegeten van de verzekeringssector.

specialist in insurance

Een goede marketingcampagne begint met deze diensten

Content marketing

Geef je bezoekers relevante en waardevolle informatie, die hen helpt een aankoopbeslissing te nemen.

Online adverteren

Breng de juiste boodschap bij de juiste persoon, op het juiste moment in het aankoopproces.

Conversie-optimalisatie

Met een geoptimaliseerde website scoor je hoger in de rankings en verzamel je meer clicks.