Online marketing voor bouw en interieur

iValue beschikt over jarenlange ervaring en expertise in bouw en interieur. Als bouwbedrijf, aannemer of interieurspecialist maken we je online zichtbaar om nieuwe klanten te overtuigen.

Inspiratie en verkenning van vastgoed en inrichting start online

Begeleid je klant in de aankoopfase

Een woning koop je niet zomaar. De zoektocht naar vastgoed telt vaak tot 20 zoekopdrachten. Help jij je klant in elke fase?

Grote informatiebehoefte

Investeren in vastgoed of een huis kopen kent veel onzekerheden. Help je klant door je expertise reeds op je website te tonen.

Vindbaar op het moment van de waarheid

Zorg dat je in de beslissende fase van het aankoopproces gevonden wordt, wil je je klant niet missen. Werk aan een optimale zichtbaarheid.

Inspireren doe je online

Van huis tot interieur, mensen zoeken online naar inspiratie. Maak je klant warm met de juiste informatie en foto\’s of video. 

Onze ervaring in jouw sector

TM Benelux
Cogghe
All Seasons
Antonissen
online marketing voor vastgoed

Het fundament: website, nieuwsbrief en Facebook

Online marketing speelt een belangrijke rol in de bouw- en interieursector. Maar het potentieel ervan wordt vaak niet benut. Als zaakvoerder of assistent neem je online marketing er vaak bij. Online marketing is echter heel technisch en vereist specifieke kennis.

Gelukkig heeft iValue die kennis in huis. iValue metst een solide en resultaatgerichte website. Met onze lead generation campagnes creëren we een continue instroom van kopers. 

vastgoed marketing

De eerste steen: kansen om online te scoren

De bouwsector lijkt achterop te hinken. En dat is logisch, want je bent altijd druk bezig. Maar wie aan de toekomst denkt, doet online inspanningen om zich te onderscheiden van de concurrentie.

De laatste jaren zien we dat KMO’s online marketing professioneler aanpakken. Ook in jouw sector. Start daarom vandaag nog en neem iValue onder de arm om met de juiste strategie de juiste mensen te bereiken via de juiste kanalen.

Dankzij jarenlange ervaring adviseren we jou om snel resultaat te boeken. Zo heb je een groter klantenbestand en is je verkoopsagenda nog voller.

Onze aanbevelingen voor bouw en interieur

Online adverteren

Zorg dat je er staat op het moment van de waarheid.

Content marketing

Informatie helpt je klant een goede aankoopbeslissing te nemen.

Conversie-optimalisatie

Maak je campagnes slim. Monitor het bezoekersgedrag en speel hier op in.

Onze lead generation gebeurt vandaag volledig met online activiteiten. De omzet van onze webshop stijgt nu al voor het vierde jaar op rij tussen 15 en 20%
Lagrange Gaetan
E-commerce manager
Abisco NV