Zoekmachine-optimalisatie

Maak je website vindbaar in zoekmachines

Search Engine Optimization (SEO) heeft een simpel doel: websites beter vindbaar maken voor je doelgroep. En daar hebben wij zo onze technieken voor.

De online zoektocht naar jouw aanbod

Zoekmachine-optimalisatie is een must voor elk bedrijf. Met een geoptimaliseerde website scoort je hoger in de rankings en verzamel je meer clicks. Je speelt in op zoekintenties en haalt meer uit je doelpubliek.

Search marketing (SEO)

Contacteer ons

Zoekmachine optimalisatie

Een website lanceren is niet het eindpunt. Je wil weten hoe je website rendeert. Meer nog: je wil dat je website maximaal rendeert. We vormen een beeld van jouw bezoekers en hun gedrag. Via welke kanalen je bezoekers je website vinden, welke weg ze er afleggen en welke pagina’s ze interessant vinden. Dankzij een grondige analyse weten we perfect welke aspecten van je website we nog kunnen optimaliseren.

Nog meer Return on investment

Met webanalytics meten we het succes van je online en offline marketinginspanningen. We evalueren welke kanalen de meeste conversies behalen. Bovendien geven we een duidelijk beeld van de weg die bezoekers op je website afleggen. En waar ze bijvoorbeeld afhaken tijdens het proces.

Een analyse die werkt

Meten om te meten, daar doen wij niet aan mee. Ons doel is om tot de juiste inzichten te komen. Daarom helpen we je om jouw Google Analytics correct in te stellen, met de juiste configuratie en filters, op basis van KPI’s die voor jouw bedrijf cruciaal zijn. Zo krijg je alles om het succes van je campagnes in te schatten. En om juiste beslissingen te nemen. Bovendien ontvang je van ons elke maand een gedetailleerd rapport over de prestaties van jouw website.

Partner van Google

We werken rechtstreeks samen met Google. En dat heeft zo z’n voordelen. Zo zijn we als eerste op de hoogte van nieuwe producten en diensten. Die mogen we ook als eerste gebruiken. Ook voor jouw website. Om ons partnership met Google kracht bij te zetten, hebben al onze online marketeers een certificaat van Google Analytics behaald. Zo weet je dat je met de juiste personen aan tafel zit.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van online marketing nieuws en tips om je online activiteiten te verbeteren.

better results online